Kennis en Diensten

Kennis en Diensten

Kennis

Electronic B.V. is continu in beweging en ontwikkeling. Elke dag proberen wij ons verder te ontwikkelen in techniek om ons advies, ontwerp, uitvoering en onderhoud te verbeteren.

Hierdoor probeert Electronic een stabiele en betrouwbare partner te zijn voor zijn klanten. Dit resulteert in een betere kwaliteit, kortere bouwtijden, eenvoudige installatie die tevens duurzaam zijn bedacht en aangelegd zodat de installaties voor de toekomst stabieler zijn en minder storingen kennen.

Om deze ontwikkelingen te blijven volgen heeft Electronic zich aangesloten bij Techniek Nederland en InstallQ.

Communicatie

Wij gaan altijd vooraf in overleg met de klant om te horen welke installatie en oplossing het beste past bij de klant en het project. Op basis van deze vooroverleggen wordt de voorbereiding ingericht en de benodigde omschrijvingen en tekeningen opgesteld. Een goede werkvoorbereiding moet de snelheid in de uitvoering bevorderen en het aantal tekortkomingen in de uitvoering minimaliseren.
Ook gedurende de uitvoering blijven wij in contact met de klant om eventuele wijzigingen tijdens de uitvoering door te voeren.

Naast het contact met de klant vinden wij de communicatie en samenwerking met andere bouwpartners en leveranciers belangrijk. Wij geloven in een goede samenwerking op de bouw om zodoende het eindresultaat te behalen.

VCA

Al onze monteurs beschikken over een VCA certificaat en leven de regels na van Veiligheid & Gezondheid (V&G), zoals deze zijn gesteld in de Arbo richtlijnen.

Handige links
Techniek Nederland

InstallQ
VCA
SBB Erkend Leerbedrijf

Leerbedrijf

Electronic vind het belangrijk om de jeugd de kans te geven om het mooie vak van elektromonteur te kunnen leren. Hierdoor is Electronic een erkend leerbedrijf.

Bij Electronic wordt de mogelijkheid geboden om een leerwerktraject tot op MBO+ niveau te volgen. Naast het leren bij een ROC werkt de monteur in opleiding bij één van onze opdrachtgevers en wordt deze begeleidt en ondersteund door een hoofdmonteur.