Service & Onderhoud

Kennis en Diensten

Service & Onderhoud

Service, dat betekent voor ons ten alle tijden klaar staan voor onze opdrachtgevers. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en daarom zorgen wij ervoor dat u dan ook altijd persoonlijk te woord word gestaan door een van onze medewerkers, waar onze monteur met storingsdienst u direct te woord kan staan.

Wij weten als elektrotechnisch installateur als geen ander hoe belangrijk het is om snel en vakkundig te reageren op urgente storingen. Wij garanderen dan ook dat bij melding van een storing of calamiteit er direct op locatie een monteur te hebben om het probleem in kaart te brengen en eventueel gelijk op te lossen. Flexibiliteit en transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Met ons enthousiaste team en brede kennis van de elektrotechniek is Electronic voor u en of uw bedrijf een goede en betrouwbare partner.

Onderhoud, goed onderhoud garandeert een optimale werking van de installatie, minimaliseert de kans op onverwachte storingen en zorgt voor een langere levensduur. Wij kunnen dan ook in alle tijden een onderhoudscontract opstellen die geheel voldoet aan uw behoeften.

Heeft u hier eerst nog wat vragen over neem gerust contact met ons op.
We zijn te bereiken op service@electronicbv.nl