Winkelinstallaties

Kennis en Diensten

Winkelinstallaties

Electronic B.V. heeft een lange geschiedenis met winkelinstallaties. Al tientallen jaren verbouwt Electronic diverse winkels in Nederland en daar buiten. Winkel renovaties zit in onze genen en behoort tot de corebusiness van ons bedrijf.

Electronic B.V. renoveert en realiseert elk jaar meer dan 50 winkels in Nederland. Merendeel hiervan betreft winkelketens waar jaarlijks meerdere winkels voor worden gebouwd/verbouwd.

Binnen de winkel renovaties verricht Electronic meerdere disciplines, zoals elektra installatie, verlichting, data-, geluid- en inbraak/beveiligingsinstallatie.

Met onze ruime ervaring in de winkelinstallatie en brede kennis kunnen wij u adviseren en helpen om tot een optimaal concept te komen. Wij kennen de mogelijkheden in de markt en weten precies de optimale prijs/kwaliteit van elk product.

Daarnaast zijn onze monteurs volledig opgeleid voor het bouwen of verbouwen van winkels en kunnen hierdoor snel schakelen en bouwen. Ook door een goede afstemming met de overige bouwpartners proberen wij elke klus tot een succes te brengen.