Technisch projectleider

We zoeken een ondernemende technische projectleider. Je bent de spin in ons web en belangrijk voor de dagelijkse organisatie en planning.(Delegeren is een vak op zich. Een vak dat jij beheerst, want jij weet het te doen op motiverende wijze). De functie is uitdagend en zeer afwisselend, waarbij snel geschakeld moet kunnen worden bij vragen en verzoeken. Samenwerking en gestructureerd kunnen werken zijn belangrijke eigenschappen die je nodig hebt om een succes te maken van je nieuwe werkplek. Wij waarderen je input, je kritisch oog en creatieve ideeën om knelpunten aan het licht te brengen en op te lossen.

Functieomschrijving
Als technische projectleider werk je voortdurend met mensen, dus de meningen, ideeën, visies en ambities verschillen van persoon tot persoon. Logisch, maar ook zeker een flinke uitdaging. De inzet is daarom allesbepalend voor het verloop van het project.

De projecten zijn niet altijd klusjes die je zomaar klaart. Het gaat om elektrotechnische installaties voor grote kantoren, winkels enz. Hierdoor bestaan onze activiteiten uit het bieden van lichtplannen, elektrische installaties, data/telecom, geluid en verlichting. In de meeste gevallen komt er dus op neer dat het team zaken van A tot Z uitwerkt. Gelukkig houd jij ook op inhoudelijk vlak steeds een oogje in het zeil.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Electronic BV is een solide bedrijf gevestigd in Nijmegen en al 50 jaar actief door heel Nederland. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit winkelinstallaties, verlichtingstechniek, en airconditioning. Onze organisatie heeft een platte structuur met korte communicatielijnen. We zijn gericht op eenvoud en gemak.

Functie-eisen
– Een grote mate van zelfstandigheid, creativiteit en oplossingsvermogen heb je
nodig om succesvol te zijn.
– HBO werk- en denkniveau.
– Ervaring in de installatietechniek is een pré, maar ook in aanleg, montage- en onderhoudswerkzaamheden.
– Je bent communicatief sterk. Positieve maar ook minder leuk berichten breng jij goed en duidelijk over.
– Werkdruk ervaar je als een uitdaging en heeft daardoor ook geen negatieve weerslag op je humeur en je omgang met klanten en collega’s.
– Je hebt een pro-actieve werkhouding en hebt geen 9 – 5 mentaliteit.
– Je bent ambitieus en leergierig.

Wat bieden wij jou?
Electronic BV is een solide bedrijf gevestigd in Nijmegen en al meer dan 50 jaar actief door heel Nederland. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit winkelinstallaties, verlichtingstechniek en data installaties. Onze organisatie heeft een platte structuur met korte communicatielijnen.

Ben jij klaar voor deze mooie uitdaging?
Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Johnny Meijers (024-378 65 97) of solliciteer direct naar johnny@electronicbv.nl (CV is al afdoende).

Voor meer informatie over ons bedrijf verwijzen we je naar www.electronicbv.nl

Electronic B.V. Sollicitatie Formulier