Zelfstandig elektromonteur

Wegens groei van het bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een Zelfstandig Elektromonteur. Ben jij een teamplayer en heb je een enthousiaste en flexibele instelling, dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Functieomschrijving
Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van elektrotechnische installaties conform de huidige richtlijnen. Het aanleggen en aansluiten van kabels, het installeren van schakelsystemen, het afmonteren van elektrotechnische en verlichtingsinstallaties. Daarnaast installeer je ook data installaties, geluidinstallaties, CCTV en beveiliging/inbraakinstallaties.

Een zeer afwisselende baan, waarbij je veel vrijheid en vertrouwen krijgt binnen je projecten die door het hele land bevinden.

Als zelfstandige elektromonteur werk je zelden alleen en word je ondersteund door een hulpmonteur die je alle kneepjes van het vak kan leren.

Functie-eisen
– Voldoende vakkennis, MBO werk- en denkniveau;
– Geen 8 tot 5 mentaliteit;
– Aantoonbare ervaring als E-monteur;
– In het bezit van een VCA diploma;
– Rijbewijs B;
– Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken;
– Flexibel en een positieve uitstraling;
– Goede communicatieve vaardigheden en representatief;

Hoe ziet je werkomgeving eruit?
Electronic BV is een solide bedrijf gevestigd in Nijmegen en al 50 jaar actief door heel Nederland. Onze werkzaamheden bestaan voornamelijk uit retail installaties, verlichtingstechniek en data installaties. Onze organisatie heeft een platte structuur met korte communicatielijnen.

Interesse?
Als u wilt reageren op de functie stuur dan een bericht met uw motivatie en CV per mail naar johnny@electronicbv.nl. Of vul ons contactformulier in!

Voor informatie over ons bedrijf verwijzen wij je naar www.electronicbv.nl, of u kunt contact opnemen met Johnny Meijers: 024 378 65 97.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Electronic B.V. Sollicitatie Formulier